Vacature

J.J.C. Engels Advocatenkantoor B.V. is per direct op zoek naar een jurist met ambitie om door te groeien naar advocaat-stagiair(e).

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jurist/advocaat-stagiair(e) op de gebieden straf- en civiel recht (personen- en familie/huur/arbeid).

Functie eisen

  • Strafrecht en civiel recht.
  • Je bent taalkundig vaardig en goed in staat om helder en (rechts-)zeker te formuleren en te communiceren.
  • Je bent goed in staat om tegelijkertijd aan meerdere dossiers te werken.
  • Je weet prioriteiten te stellen en functioneert ook onder druk.
  • Je bent zelfstandig.
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Eigenschappen van onze ideale kandidaat zijn
Slagvaardigheid en pit zijn eigenschappen die goed binnen het kantoor passen, net als drive, nieuwsgierigheid, een brede blik en een grote algemene ontwikkeling. Je bent assertief, doortastend, communicatief vaardig en klantgericht.

Wat bieden wij

Wij bieden een ambitieuze en uitdagende werkomgeving. Door de veelzijdigheid van de rechtsgebieden is er ruimte om te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je in een prettige, collegiale omgeving.

Bedrijfsprofiel

Ons kantoor bestaat uit 5 advocaten en een secretariaat ter ondersteuning. Het kantoor is gevestigd in Heerhugowaard. De verhoudingen binnen het kantoor zijn collegiaal en betrokken. Een prettige werksfeer staat bij ons hoog in het vaandel. Hard werken is een must, maar tijd voor privé is minstens zo belangrijk. Binnen het kantoor heeft iedere advocaat zijn specialisatie, maar kennis wordt graag gedeeld en goed bijgehouden.

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae naar l.post@jjce-ak.nl.